Nieuwe Nuenense namen in 2018

Dit jaar vindt er, voor het 3e jaar op rij, weer een fantastische concertreeks plaats vlak voor kerst op 13, 14 en 15 december in de H. Clemenskerk te Nuenen: Concert@TheChapel. Dit jaar is het de organisatie gelukt om twee oud Voice deelnemers te strikken. Dit zijn Johnny Rosenberg en Pleun Bierbooms. Johnny bereikte de sing-off in 2011 en Pleun won de editie van 2017. Met de keuze van deze rasartiesten en top vocalisten schuift het accent van het concert nog meer richting BigBand en majestueuze muziek. Denk aan Michael Bublé en Adèle maar ook Norah Jones, Ilse de Lange en Lorde komen voorbij. Dit geeft momenten van stille ontroering maar het orkest zal je ook omver blazen uit je stoel. Het concert geeft voor alle leeftijden voldoening en is een must voor de grote fanbase van beide artiesten. Super dat Johnny en Pleun tijd hebben gevonden in hun drukke agenda’s en dit samen met ons in Nuenen willen doen.
In drie avonden kunnen we maximaal 1500 bezoekers plaatsen. Afgelopen jaar was het evenement in slechts enkele uren uitverkocht tijdens de start van de kaartverkoop op 2 locaties. Dit jaar willen we het eerlijker en makkelijker maken door maar op 1 locatie de kaartverkoop te organiseren: Zondag 7 oktober vanaf 08.00 uur bij Jumbo Ton Grimberg aan De Smidse 1 te Nuenen.
Op zondag 2 september start het gelegenheidsorkest (een vriendenclub met en rondom de Nuenense Blaaskapel De Klippeleaters) met de eerste repetitie en op 9 september is het hele gezelschap voor het eerst compleet.
Voor foto’s en recensies van de afgelopen jaren en voor meer informatie over het nieuwe concert kijk op deze website of op onze facebook-pagina.