Terugblik: maar 3e editie in de maak

Dit jaar vindt er, voor het 3e jaar op rij, weer een fantastische concertreeks plaats vlak voor kerst op 13, 14 en 15 december in de H. Clemenskerk te Nuenen: Concert@TheChapel. We kijken terug op twee geweldige en uitverkochte edities met Nuenenaar Mark Elbers waarin de beste Elvis gospels naar voren kwamen in een wervelende show. Hierbij werd de H. Clemenskerk omgetoverd tot een theater met geweldig licht en geluid verzorgd door de professionals van Pieter Foolen. Deze show werd zo gewaardeerd dat hij ook nog in een volle Effenaar is opgevoerd en voor een uitzinnig publiek op Paaspop in april van dit jaar. Ook is er een DVD uitgebracht. Wat een ervaringen waren dat!

En dat smaakt natuurlijk naar meer. Dus, binnenkort meer over de 3e editie van de @TheChapel-reeks! Wil je ondertussen nog even nagenieten van de eerste en/of de tweede editie, dat kan! Klik maar op de ‘links’ of scrol de homepage naar onder en klik op de links rechts onderin.